Los Jardines

comfortabel, Veilig en kindvriendelijk

 Zeer royaal appartement op een prachtig , besloten en veilig complex met uitstekende (zwem)faciliteiten.

Het appartement

05 zwembad 01De ruime woonkamer en de hoofdslaapkamer van Casa Los Jardines komen uit op een ommuurd terras van ongeveer 30 m2 met gunstige bezonning (ook schaduwgedeeltes). Het appartement (115 m2 woonruimte) is van alle luxe voorzien met onder meer marmeren vloeren, dubbele beglazing, satelliet tv, wifi internetverbinding , klima control, een compleet ingerichte keuken en 2 comfortabele slaap- en badkamers. Onder het appartement bevindt zich een ondergrondse parkeergarage . Het appartement ligt op de begane grond van gebouw nummer 5 en is vanaf de centrale entree of de parkeergarage direct toegankelijk. Het complex is geheel ommuurd, uw veiligheid wordt gewaarborgd door een 24-uurs bewaking en toegangscontrole.

Het complex Los Jardines en omgeving Elviria

Het appartement ligt in het kustplaatsje Elviria 10 km ten oosten van Marbella-centrum en op een half uur afstand van het vliegveld van Malaga. Elviria beschikt over uitstekende voorzieningen zoals diverse restaurants, bars, supermarkten en kleine winkeltjes. Er staan nauwelijks hoge gebouwen, maar één ervan: het *****hotel Don Carlos, ook bekend vanwege zijn beachclub Nikki Beach, is markant gelegen aan de kustweg ter hoogte van de afslag naar het appartementencomplex. Kijk voor een sfeerimpressie naar dit filmpje op youtube.

Het appartementencomplex Los Jardines biedt - binnen handbereik - onder andere navolgende mogelijkheden:

Het mooiste en langste strand van de hele regio is nabij en ideaal voor een lange strandwandeling gedurende het hele jaar . Hier vindt u locale eetgelegenheden ( Chringuito's ) , meerdere trendy beachclubs ( Trocadero Arena , Siroko Beach Club , South Beach ) en het exclusieve Nikki Beach , kortom er is voor elk wat wils.......
In de nabijheid van het complex ligt de prachtige 18 holes golfbaan van Santa Maria, iets verderop bevindt zich de 9 holes golfbaan Greenlife Golf en een Golfacademy. Binnen een straal van 10 km. vanaf Elviria liggen meerdere prachtige golfbanen , zoals Rio Real, Santa Clara, Marbella Golf, Cabopino Golf, El Chaparral .

Op loopafstand van het complex ligt het Elviria Commercial Center, een aantrekkelijk winkelcentrum waar twee supermarkten, banken, een grote taxistandplaats , alsmede diverse leuke bars en restaurants ( van Japans tot Italiaans ) gesitueerd zijn.

Op het mooi aangelegde en goed verzorgde complex zelf bevinden zich maar liefst 4 grote zwembaden met kinderbadjes, ligstoelen en parasols. Een ideaal dagverblijf voor ( jonge) ouders met kinderen !