Ervaringen van onze gasten op Facebook

Sinds kort kunt u Zeker Weer ook op Facebook terug vinden. We nodigen onze gasten van harte uit om via dit medium hun ervaringen met ons te delen. Schrijf een recensie en deel deze met onze vrienden....

Het was wel een beetje kort

Helaas is onze laatste avond in Casa Los Jardines aangebroken . Het was onze 1ste keer in dit super fijne appartement en het is ons ontzettend goed bevallen. Ondanks dat we midden in het hoogseizoen hier vertoefden hebben we weinig last gehad van de massa's toeristen . Heerlijk met onze 5-jarige zoon genoten van de zwembaden en iedere avond uitstapjes gemaakt naar Puerto Banus , het oude centrum van Marbella en het haventje van Capobino , waar je overal leuke terrasjes en betaalbare , goede restaurantjes vindt. We zijn van plan om volgend jaar terug te komen , maar dan voor een langere periode dan 1 week.

Heel veel dank voor jullie gastvrijheid .

Frank , Willeke en Tom Steinlein.  

compliment voor de huismeester

Dit is dan weer de laatste dag na een verblijf van 3 weken in Elviria. Leuke locatie op een geweldig onderhouden park. Super appartement en alles is dan ook aanwezig. Verder willen we Chris bedanken voor de leuke ontvangst en zijn snelle optreden bij het oplossen van enkele kleine dingetjes !

Groeten en tot een volgende keer,

Fam. Nouwens. 

Drie warme weken in juli

Onze 1ste keer in jullie schitterende appartement is ons uitstekend bevallen ! Het goed onderhouden , mooi en rijk uitgeruste appartement nodigt uit tot het netjes bijhouden van jullie accommodatie . We hebben genoten van 3 hele warme weken in en rond Marbella. Jullie Casa was voor ons steevast een heerlijk en rustig en bovenal een heerlijk "koel" thuiskomen na een dag strand !

Bedankt en veel liefs.

Pauline , Julia , Iwana en Hans Steenbergen.

Fantastisch !

Het was wederom fantastisch !! Voor het 4de jaar op rij hebben we enorm genoten . Relaxte omgeving met mogelijkheden tot een feestje. Het appartement is van alle gemakken voorzien en het geeft altijd een goed gevoel hier te komen. We hopen ook komende jaren in Casa Los Jardines onze vakanties te vieren .

Veel Liefs ,

David.

 

 

Danny Blind

4 heerlijke dagen gehad in jullie appartement. Als ik de zee zie wordt ik altijd blij. Wie weet maak ik er nog een keer gebruik van ! Het is zeker een aanbeveling waard. Zeer bedankt. Groeten, Danny Blind.