Costa del Golf

De benaming zonnekust ( Costa del Sol) is zonder enige twijfel op zijn plaats, de zon schijnt hier namelijk gemiddeld meer dan 320 dagen per jaar ! In de kuststreek waait er meestal een verfrissend zeebriesje , zodoende zijn de zomerperiodes lang en zelden te warm . Het substropische microklimaat - in combinatie met de beschermende bergketen om Marbella -staat ook garant voor een zeer aangename weersgesteldheid in het voor- en najaar én korte, milde winters.  

Historische steden als Sevilla, Granada en Cordoba zijn via een uitstekend wegennet uitstekend bereikbaar, en - net als de skistations van de Sierra Nevada - op slechts 1,5 à 2 uur rijafstand. De rijtijd naar provinciehoofdstad Malaga bedraagt slechts een half uur , deze stad met zijn aantrekkelijke centrum is hedentendage ook een echte aanrader.  

Voor golfers is de Costa del Sol ook een gebied om van te smullen : er zijn >60 uitmuntende courses, zodoende wordt de regio rond Marbella ook wel de  "De Costa del Golf" genoemd. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van golf? Kijk dan bij FGA.

Via een lokaal en betrouwbaar boekingskantoor in Eliviria kunt u de golfbanen en starttijden thuis al vastleggen en krijgt u tevens aantrekkelijke kortingen gedurende alle seizoenen.​​ Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en bij de keuze van de golfbanen.